Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2009

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΑΤ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Τη στιγμή που έφταναν στα δικαστήρια του Πειραιά οι συλληφθέντες από το δημαρχείο και ενώ βρίσκονταν ήδη μέσα οι συλληφθέντες από το Ρεσάλτο, δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποίησαν απροκάλυπτη και αναίτια επίθεση με δακρυγόνα και κρότου λάμψης ενάντια στους συγκεντρωμένους αλληλέγγυους. Αυτή τη στιγμή συνεχίζουν να κρατάνε τους συλληφθέντες του δημαρχείου μέσα στην κλούβα, με σβηστά φώτα, σε συνθήκες ασφυξίας αφού τα δακρυγόνα έχουν διεισδύσει και μέσα στην κλούβα.

Η τελευταία ενημέρωση από τους συλληφθέντες του Ρεσάλτο είναι ότι τελικά τους παραπέμπουν με ένα κακούργημα αυτό της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τα ΜΑΤ δεν έκαναν επίθεση στους συγκεντρωμένους μόνο τη στιγμή που έβγαζαν τους 42 αλλά και όταν πήραν τα παιδιά και η συγκέντρωση είχε φτάσει στο τέλος της. Καθώς αποχωρούσε ο κόσμος τα γουρούνια άρχισαν να τρέχουν και να χτυπούν τον κόσμο με γκλομπς. Ακούσαμε τον επικεφαλή να τους βρίζει στον ασύρματο γιατί έφυγαν χωρίς την εντολή του.Οπότε αυτό το 'εμείς εντολές τηρούμε' δεν ισχύει.

Είμαι γειτόνισσα από την περιοχή και θέλω να πώ ότι τα παιδιά του ρεσάλτο ότι είναι αγωνιστές και αυτό είναι γνωστό στην περιοχή μας.Δεν θα τους το πάρει κανένας υπουργός με τα ψέματα του.Αμα ήταν γιάφκα δεν θα πήγαίνανε οι γείτονες, δε θα βγάζανε εφημερίδες,ούτε αφίσες. Και θέλω επίσης να πώ να μην τα βάζουν με τις λα'ι'κές γειτωνιές γιατί θα μπλέξουν πολύ άσχημα.