Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΝΑ ΠΑΥΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΙΩΞΕΙΣ

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή επίθεση των δυνάμεων καταστολής, αρχικά με εισβολή στον πολιτικό χώρο ΡΕΣΑΛΤΟ του Κερατσινίου και αμέσως μετά με εισβολή στο κατειλημμένο Δημαρχιακό Μέγαρο, ενέργειες που οδήγησαν σε 62 συλλήψεις, με ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες.

Η κυβερνητική απόφαση να εισβάλει σε ένα κοινωνικό - πολιτικό χώρο, με την κάλυψη των Μέσων Μαζικής Παραπληροφόρησης που λειτούργησαν για ακόμη μία φορά σαν φερέφωνα του συστήματος, αποτελεί ποιοτική αναβάθμιση της προσπάθειας τρομοκράτησης και καταστολής των κοινωνικών αγώνων, ποινικοποίησης των κοινωνικών εστιών αντίστασης και δημιουργίας κλίματος τρομοϋστερίας και φόβου. Αποτελεί ευθεία αμφισβήτηση του δικαιώματος της πολιτικής δράσης και αφορά κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο, όλους τους εργαζόμενους και τη νεολαία, οποιονδήποτε βρεθεί σε θέση αμφισβήτησης της κυρίαρχης τάξης πραγμάτων. Η νεολαία αποτελεί επιλεγμένο στόχο για να εξασφαλιστεί ένα μέλλον υποταγής. Η νεολαία όμως είναι το μέλλον και δεν υποτάσσεται.

Η γελοιότητα των χαλκευμένων κατηγοριών δυστυχώς δε μπορεί να εξωραΐσει τη σοβαρότητα της επίθεσης αυτής.

Καλούμε όλα τα σωματεία του Πειραιά, όλες τις παρατάξεις και τις συλλογικότητες που δρουν στο χώρο του Πειραιά, όλους τους νέους και τους εργαζόμενους στην ανάληψη άμεσης πρωτοβουλίας για να οργανωθεί κινητοποίηση που θα καταγγέλλει την εισβολή των δυνάμεων καταστολής στον πολιτικό χώρο ΡΕΣΑΛΤΟ και στο κατειλημμένο Δημαρχιακό Μέγαρο Κερατσινίου, καθώς και τις μαζικές συλλήψεις που ακολούθησαν και θα απαιτεί να παύσουν άμεσα όλες οι διώξεις.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ - ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ


Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών Πειραιά
Αγωνιστικές Κινήσεις Σπουδαστών ΤΕΙ Πειραιά
Αγωνιστικές Κινήσεις Φοιτητών Πανεπιστημίου Πειραιά

το παραπάνω κείμενο στάλθηκε στο e-mail του Ρεσάλτο από τις Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών ΕΛΜΕ Πειραιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: