Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Μοτοπορεία αλληλεγγύης και συγκέντρωση στο νοσοκομείο της Νίκαιας για τον Κώστα Σακκά, Παρασκευή 5 Ιούλη



Μετά την πορεία χιλιάδων διαδηλωτών το Σάββατο 29/6 για την άμεση απελευθέρωση του αναρχικού απεργού πείνας Κώστα Σακκά και τις ποικίλες δράσεις που έχουν ακολούθησει, η επόμενη κεντρική-συντονισμένη κινητοποίηση είναι το απόγευμα της Παρασκευής 5 Ιούλη στο νοσοκομείο της Νίκαιας όπου κρατείται ο σύντροφος.
Στις 6.00μμ καλείται από τα Προπύλαια μοτοπορεία με προορισμό το νοσοκομείο. Και στις 7.30μμ (ώστε να συμπέσει με την άφιξη της μοτοπορείας) καλείται συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο για όσους δεν έχουν μηχανάκι ή δεν έχουν τη δυνατότητα να προλάβουν το πρώτο ραντεβού.

πέτρου ράλλη
Όλες τις προηγούμενες μέρες χιλιάδες αφίσες κολλιούνται σε δεκάδες περιοχές της Αττικής και πολλά πανό έχουν κρεμαστεί σε αερογέφυρες για την ενίσχυση του καλέσματος της Παρασκευής.
εθνική αθηνών-κορίνθου
(από λάθος τα πανό αναφέρουν ως ώρα συγκέντρωσης στο νοσοκομείο
τις 7.00μμ αντί 7.30μμ που είναι το σωστό)
Ένα άτυπο ιδιώνυμο που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια κατά των αναρχικών, οι οποίοι ως "άνομοι" είναι μια από τις κοινωνικές και πολιτικές ομάδες που έχουν τεθεί σε "καθεστώς εξαίρεσης",  είναι ο λόγος που ο Κώστας Σακκάς συνεχίζει να είναι κρατούμενος. Με τα υπουργεία, τα δικαστικά συμβούλια και τα πρωθυπουργικά γραφεία να παίζουν με την υγεία του, ρισκάροντας την πιθανότητα ανεπίστρεπτων βλαβών στην υγεία του.
Η παρουσία μας στη μοτοπορεία και στη συγκέντρωση έξω από το νοσοκομείο πρέπει και πάλι να είναι δυναμική. Για την άμεση απελευθέρωση του συντρόφου και την εμψύχωση του στον δύσκολο και φθοροποιό αγώνα που διεξάγει.

Αν δεν καώ εγώ,
αν δεν καείς εσύ,
αν δεν καούμε εμείς,
πως θα γενούνε τα σκοτάδια φως;

Δεν υπάρχουν σχόλια: