Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Τι έπεσε στην αντίληψή μας;


Ότι ο δήμαρχος Κερατσινίου μαζί με την DIELPIS καλεί αυτή την ώρα (Πέμπτη 6 Ιουνίου, 7.00μμ), στο αμφιθέατρο του υπουργείου Μεταφορών, σε ημερίδα "για τα οφέλη από την διοργάνωση formula 1 στην Ελλάδα"! Καλεσμένοι μεταξύ άλλων, ο Δεσποτόπουλος της ΕΛΠΑ κι ο πρώην υπουργός Βαλυράκης.

Αν και θεωρούσαμε πως μετά τις εξελίξεις για την κατασκευή πίστας στη Χαλανδρίτσα, θα ησυχάσουμε από αυτό τον βραχνά, οι κύριοι Τζανής και Παπαθεοδώρου (με την αισθητική στήριξη της αδερφής του τελευταίου που ζωγράφισε και την αφίσα της ημερίδας) βλέπουμε ότι επιμένουν.

Το πείσμα όμως όσων δε θέλουν να καταστραφεί περαιτέρω η καθημερινή ζωή σε αυτές τις περιοχές είναι βαθύτερο, ουσιαστικότερο και προφανώς θα μας βρουν μπροστά τους...

υ.γ.1: Το τί διεργασίες έχουν συμβεί από τον Σεπτέμβριο του 2012 μέχρι και σήμερα σχετικά με την κατασκευή πίστας στην Χαλανδρίτσα και τους δικούς μας τοπικούς άρχοντες, μπορεί ο καθένας να το διαβάσει στην εφημερίδα του Ρεσάλτο (φύλλο 9) στις σελίδες 3,4,5.
υ.γ.2: Και όσον αφορά στα "οφέλη" μίας διοργάνωσης αγώνων formula 1 οπουδήποτε στον κόσμο, βρίσκονται αναλυτικά στην εφημερίδα του Ρεσάλτο (φύλλο 8) στις σελίδες 2 και 3 αλλά και στο έντυπο της συνέλευσης της πλατείας κερατσινίου-δραπετσώνας στις σελίδες 4 και 5.

Τα υπόλοιπα (εφόσον χρειαστεί) στους δρόμους του αγώνα ενάντια σε τοπικούς αρχοντίσκους, κρατικά επιτελεία, επιχειρηματικά συμφέροντα και πλουσιόπαιδα που παίζουν με αυτοκινητάκια φόρμουλα 1.


Δεν υπάρχουν σχόλια: