Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Αποφάσεις της Συνέλευσης της Πλατείας στο Κερατσίνι της Δευτέρας 9 Γενάρη 2012

Στη συνέλευση της Δευτέρας 9 Γενάρη καταλήξαμε την αφίσα-κάλεσμα και το κείμενο για μία εκδήλωση που καλεί η Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι, την επόμενη Δευτέρα 16 Γενάρη, στις 6.00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μ. Ασίας 24 & Παπαναστασίου, Ταμπούρια). Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει προβολή video, εισηγήσεις και συζήτηση πάνω στις θεματικές: η πολύμηνη απεργία των 400 εργατών της Ελληνικής Χαλυβουργίας στον Ασπρόπυργο, οι νέες εργασιακές σχέσεις που προωθούνται ευρύτερα, οι κοινωνικοί αγώνες και η σημασία της αλληλεγγύης.
Επίσης, συμφωνήθηκε η παρουσία μας και συμμετοχή μας στη συνάντηση γνωριμίας και συντονισμού των συνελεύσεων γειτονιάς Αθήνας και Πειραιά, που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 14 Γενάρη, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στις 4.00μμ, μετά από πρωτοβουλία-κάλεσμα της λαϊκής συνέλευσης Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου.
Η Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι πραγματοποιείται κάθε Δευτέρα στις 7.00μμ, στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», Εμμ. Μπενάκη 70 - Αμφιάλη (εκτός από την επόμενη Δευτέρα προφανώς).


αναδημοσίευση από το http://suneleushkeratsiniou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: