Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2012

Για την επανασύνδεση δύο κομμένων συνδέσεων ρεύματος στο Πέραμα 23/12

Άνθρωποι της Συνέλευσης της Πλατείας στο Κερατσίνι συμμετείχαν στην επανασύνδεση κομμένων συνδέσεων ρεύματος σε δύο σπίτια στο Πέραμα, την Παρασκευή 23/12.
Την Πέμπτη 22/12, η ΕΛΜΕ Πειραιά, μετά από πρωτοβουλία εκπαιδευτικών που οι μαθητές τους από την ΕΠΑΣ Περάματος τους είχαν ενημερώσει ότι εδώ και μήνες τους έχουν κόψει το ρεύμα, κάλεσε σε συγκέντρωση στη ΔΕΗ Καμινίων για να απαιτηθεί η επανασύνδεση του ρεύματος από την ίδια την ΔΕΗ, χωρίς όμως αποτέλεσμα.
Έτσι, την επόμενη μέρα, δάσκαλοι και καθηγητές από Πέραμα, Κερατσίνι και Δραπετσώνα μαζί με την ΕΛΜΕ Πειραιά προχώρησαν σε παρέμβαση επανασύνδεσης στα δύο σπίτια έχοντας ταυτόχρονα ενημερώσει για την κίνησή τους αυτή τις ανοιχτές συνελεύσεις κατοίκων και τις λαϊκές επιτροπές των περιοχών μας.
Απέναντι σε εκείνους που κόβουν ή απειλούν να κόψουν το ρεύμα μέσα στο χειμώνα σε όσους δεν έχουν να πληρώσουν τον λογαριασμό ή αρνούνται να πληρώσουν το χαράτσι για τα ακίνητα, προτάσσουμε τη δημιουργία αυτοοργανωμένων δικτύων αντίστασης, αυτοάμυνας και αλληλεγγύης.
Κανένας μόνος και φοβισμένος. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, η συλλογική αντίσταση η δύναμή μας.
Συλλογική άρνηση πληρωμής του χαρατσιού για τα ακίνητα
 Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα
Επανασύνδεση των κομμένων συνδέσεων


αναδημοσίεση από το http://suneleushkeratsiniou.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: