Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

έκδοση του 6ου φύλλου της εφημερίδας ΡΕΣΑΛΤΟ


Για την εφημερίδα ΡΕΣΑΛΤΟ
Η εφημερίδα δρόμου ΡΕΣΑΛΤΟ εκδίδεται από την πολιτική συνέλευση του στεκιού μας, περιλαμβάνοντας ζητήματα τόσο τοπικού όσο και γενικότερου (κεντρικού) χαρακτήρα και επιδιώκοντας την όξυνση μιας ανταγωνιστικής απέναντι στην κυριαρχία κοινωνικής συνείδησης.
Το παρόν τεύχος (φύλλο 6) εκδίδεται σε 5000 αντίτυπα και η διακίνησή του θα γίνει όπως πάντα με μοιράσματα χέρι-χέρι σε δρόμους, πλατείες, σχολεία, εργασιακούς χώρους και κοινωνικές-πολιτικές παρεμβάσεις χωρίς κανενός είδους αντίτιμο, μια και οι ιδέες, οι αξίες, οι πράξεις μας, η ζωή μας ολόκληρη, δεν είναι εμπόρευμα για να ανταλλάσσονται με χρήματα ή οτιδήποτε άλλο. Μπορείτε, επίσης, να την βρείτε σε μια σειρά αντι-ιεραρχικά εγχειρήματα, στέκια γειτονιών και σχολών καθώς και καταλήψεις.
Το κόστος της έκδοσης καλύπτεται αποκλειστικά από τη συνέλευση του στεκιού και είναι ρητή και αδιαπραγμάτευτη η άρνηση οικονομικής στήριξης του εγχειρήματος από κρατικά ή ευρωπαϊκά κονδύλια, κομματικά ταμεία ή τοπικές αρχές, δημοτικές παρατάξεις ή «μη» κυβερνητικές οργανώσεις, ιδιώτες «χορηγούς» ή διαφημιστές.

[ρεσάλτο 06_pdf]

Δεν υπάρχουν σχόλια: