Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Παρασκευή 12/5, 8:30μμ, στο Ρεσάλτο: Προδοσία

Την Παρασκευή 12/5 στις 8:30μμ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Μάη στο Ρεσάλτο, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-συζήτηση με θέμα:

ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Αθέτιση (ηθικής) υποχρέωσης, δέσμευσης, αρχής, ιδανικών // εγκατάλειψη φιλικού ή οικείου προσώπου σε ώρα ανάγκης.

Μια μπροσούρα και η μετάφρασή της ως έναυσμα για μία συζήτηση που έχει ήδη ξεκινήσει...

"Όταν η σεξουαλική/σεξιστική βία και οι παραβιάσεις παρεισφρέουν σε κύκλους αντίστασης ενάντια στις καταπιέσεις, τους διαχωρισμούς και την εκμετάλλευση, στην πορεία προς την απελευθέρωση."


Στην εκδήλωση θα διανέμεται σε έντυπη μορφή η μεταφρασμένη μπροσούρα «Betrayal (Προδοσία) - μία κριτική προσέγγιση της κουλτούρας του βιασμού στις αναρχικές υποκουλτούρες» που εκδόθηκε στη Βόρεια Αμερική από το “Words to Fire Press”. Η μετάφραση της μπροσούρας πραγματοποιήθηκε από την «πρωτοβουλία ενάντια στο σεξισμό, την πατριαρχία, τους έμφυλους διαχωρισμούς και διακρίσεις» του στεκιού (e-mail: genderprw@gmail.com), από την οποία θα γίνει και η σχετική εισήγηση της εκδήλωσης. Η μπροσούρα διακινείται «χέρι με χέρι» σε αυτοοργανωμένους χώρους, στέκια, καταλήψεις και ομάδες, χωρίς αντίτιμο, με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά.

Στον χώρο του στεκιού θα υπάρχει παρεμφερές έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό, όπως επίσης και κουτί οικονομικής ενίσχυσης για τα ιατρικά έξοδα της συντρόφισσας Β.Μ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: