Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Τα θέματα της Συνέλευσης της Πλατείας στο Κερατσίνι για την Δευτέρα 5/3


Πολλά και διάφορα τα θέματα της σημερινής συνέλευσης αλλά θα προσπαθήσουμε να τα συζητήσουμε όλα:
-   Πρόταση έκδοσης έντυπου υλικού σχετικά με τα μαυραγορίτικα μαγαζιά «αγοράζω χρυσό» που έχουν φυτρώσει σαν μανιτάρια παντού στις γειτονιές μας.
-   Πρόταση για πραγματοποίηση εκδήλωσης σχετικά με τον κοινωνικό ξεσηκωμό της 12ης Φλεβάρη, τους συλληφθέντες και τους προφυλακισμένους της συγκεκριμένης μέρας και για το πώς συνεχίσουμε τις τοπικές κινήσεις μας αντίστασης και αλληλοβοήθειας.
-   Πως συνεχίζουμε σχετικά με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ. Το χαράτσι θα περάσει στην εφορία, διακοπές λόγω μη πληρωμής του χαρατσιού δεν θα γίνονται, όμως υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες απλήρωτοι λογαριασμοί (όπως λένε οι ίδιοι) για τους οποίους θα βγουν εντολές διακοπής αν δεν πληρωθούν.
-   Τι συμβαίνει με το ζήτημα των αστέγων στον Πειραιά και με την προσπάθεια του δημάρχου να τους βγάλει από ένα κτίριο της Πρόνοιας που τους είχε «παραχωρήσει».
-   Και άλλα θέματα που σχετίζονται με την συμμετοχή μας ή όχι ως συνέλευση σε ευρύτερες κινητοποιήσεις που καλούνται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε Δευτέρα (μέχρι να περάσει ο χειμώνας) στις 7.00μμ, στο πολιτιστικό κέντρο «Μελίνα Μερκούρη», Εμμ. Μπενάκη 70, στην Αμφιάλη.


αναδημοσίευση από το blog της Συνέλευσης της Πλατείας στο Κερατσίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια: