Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

Τώρα θα μιλήσουμε εμείς

22 συντρόφισσες και σύντροφοι από το στέκι μας και 42 αλληλέγγυες/οι συντρόφισσες και σύντροφοι από το Δημαρχείο Κερατσινίου βρεθήκαμε για 3 ημέρες αιχμάλωτοι στα χέρια του κράτους μετά τις βίαιες εισβολές των αστυνομικών συμμοριών του. 3 ημέρες αιχμαλωσίας αλλά και 3 ημέρες αγώνα μέσα στα κρατικά κελιά, 3 ημέρες συντροφικότητας και αλληλεγγύης.
Μετά την αναγκαία ξεκούραση και τις πρώτες ανταλλαγές σκέψεων και εκτιμήσεων μια "καταιγίδα" λόγου και δράσεων είναι απαραίτητη για τη μετεξέλιξη του φιάσκου του Χρυσοχοϊδη (που προσωπικά συντόνιζε τις εισβολές) σε κοινωνικό σκάνδαλο. Εξάλλου, έχουν ήδη φροντίσει πολλοί και πολλές στην Αθήνα και σε όλη την επικράτεια γι' αυτό.
Έχουμε επιστρέψει... Περισσότερο δεμένοι μεταξύ μας, περισσότερο οργισμένοι με τους εχθρούς της ελευθερίας, περισσότερο πεισμένοι γι' αυτό που κάνουμε. Η επιβολή του φόβου και η προσπάθεια ομηρίας μας μέσα από υποδικίες και υπέρογκες χρηματικές εγγυήσεις δε θα περάσει.
Τα θέματα αυτά θα συζητήθουν (στην προοπτική ανάληψης άμεσων πρωτοβουλιών δράσης) στη σημερινή ανοιχτή συνέλευση στο ΡΕΣΑΛΤΟ (Παρασκεύη 11/12, 8:00μμ), στο πλαίσιο των συναντήσεων της "Συνέλευσης Εξεγερμένων από Σαλαμίνα, Πέραμα, Κερατσίνι, Δραπετσώνα, Νίκαια", η οποία έχει καλεστεί εδώ και 2 εβδομάδες (από την εκδήλωση στις 27/11, στο δημαρχείο της Νίκαιας για τα γεγονότα της Νίκαιας).
Εξέγερση-αυτοοργάνωση-αλληλεγγύη ενάντια στην κρατική βαρβαρότητα και τον κανιβαλισμό των ΜΜΕ.
Δε θα νικήσει ο τρόμος, θα νικήσει ο δρόμος!
Τα λέμε το βράδυ στη συνέλευση στο ΡΕΣΑΛΤΟ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: