Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Για το διήμερο εκδηλώσεων 8-9/7 της Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι για τον ένα χρόνο λειτουργίας και δράσης της



Δεκάδες άνθρωποι της περιοχής, όλων των ηλικιών, παρευρέθηκαν και στις δύο μέρες του διημέρου εκδηλώσεων της Συνέλευσης της Πλατείας στο Κερατσίνι για τον ένα χρόνο λειτουργίας και δράσης της.


Την Κυριακή 8/7 στη συλλογική κουζίνα αφού γευτήκαμε τα ασύλληπτα σε ποιότητα και ποσότητα φαγητά και εδέσματα, απολαύσαμε τους ήχους και τις μουσικές διαδρομές ανθρώπων της συνέλευσης και φίλων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και καταλήξαμε χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.


Την Δευτέρα 9/7, το θεατρικό δρώμενο των παιδιών προσχολικής ηλικίας πάνω στο κείμενο της Λυσιστράτης ήταν απλά υπέροχο, απολαυστικό και συγκινητικό, σε μια πλατεία Λαού που λόγω των πολλών ντεσιμπέλ δεν είναι ο ιδανικότερος τόπος για θεατρικές προσπάθειες. Η δεύτερη αυτή μέρα ολοκληρώθηκε με ομαδικό παιδικό τραγούδι και μοίρασμα γλυκισμάτων στα παιδιά.


Με οδηγό μας την αυτοοργάνωση, την αντίσταση και την αλληλεγγύη, με συλλογικό πνεύμα και αμοιβαιότητα, συνεχίζουμε στους δρόμους αγώνα για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

αναδημοσίευση από το blog της Συνέλευσης της Πλατείας στο Κερατσίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια: