Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Αστυνομική βαρβαρότητα χωρίς όρια

Έχει γίνει καθεστώς πλέον μία προσαγωγή ή σύλληψη από τις δυνάμεις καταστολής να συνοδεύεται από άγριο ξυλοδαρμό. Πέρα από το προσωπικό μένος των ΜΑΤ και ΔΕΛΤΑ, είναι προφανές ότι πρόκειται για τμήμα της εκπαίδευσης τους και των εντολών που έχουν για την αντιμετώπιση και τον παραδειγματισμό του «εσωτερικού εχθρού».
Αδιανόητο περιστατικό, που ήρθε να προστεθεί στα αμέτρητα άλλα του τελευταίου διαστήματος, είναι η αστυνομική βαρβαρότητα χωρίς όρια που εκδηλώθηκε πάνω στον Χρήστο Κ., 23 χρονών, από το Πέραμα, τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου 9/7, μετά από συναυλία στο Πολυτεχνείο, στη συμβολή των οδών Στουρνάρη & Μπουμπουλίνας.
Μετά τις «περιποιήσεις» μιας διμοιρίας των ΜΑΤ, ο Χρήστος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό με κάταγμα κρανίου, κάταγμα γόνατου, εξάρθρωση ώμου και αγκώνα, νεφρική ανεπάρκεια και δεκάδες μικρότερα τραύματα, αντιμετωπίζοντας ταυτόχρονα τον κίνδυνο της προφυλάκισης αφού μετά τον ανηλεή ξυλοδαρμό του κατηγορήθηκε με τα κακουργήματα της κατοχής εκρηκτικών (μολότοφ) και της έκρηξης.
Για συνολική ενημέρωση γύρω από το συμβάν μαζί με φωτογραφίες-σοκ που επιβεβαιώνουν στο ακέραιο το σύνθημα "μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι" παραπέμπουμε στο κείμενο του ίδιου μέσα από το νοσοκομείο Κείμενο του συλληφθέντα Χ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: