Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

οι υποσχέσεις δίνονται για να τηρούνται

5 χρόνια ΡΕΣΑΛΤΟ. Ο χρόνος έχει αρχίσει να αφήνει τα αποτυπώματά του στους μεγαλύτερους συντρόφους και συντρόφισσες που ζωντανοί και ζωηροί όμως συνεχίζουν. Πολλοί νέοι σύντροφοι και συντρόφισσες έχουν πλαισιώσει όλο αυτό το διάστημα το εγχείρημα με τις ιδέες, το κέφι, την δημιουργικότητα και τον βολονταρισμό τους. Η σύνθεση, η διασταύρωση, το πιο γλυκό μπαστάρδεμα βαθαίνουν.
Παρασκευή-Σάββατο 18-19/6. Προβολές ντοκιμαντέρ και βίντεο, πρωτότυπα θεατρικά δρώμενα, γιορτή μέχρι πρωίας. Εκατοντάδες άνθρωποι πέρασαν από το στέκι για τις γενέθλιες εκδηλώσεις. Ένα διήμερο με τη γεύση της γλύκας και τη ζέση της συντροφικότητας.
Οι αντιφάσεις υπαρκτές, τα σημάδια από τις πληγές ορατά αλλά και οι επιλογές πεισματάρικες, το πάθος αδιαπραγμάτευτο. Κρατάμε τους χάρτες μας ανοιχτούς, χαράζουμε νέα δρομολογία, οργανώνουμε νέα ρεσάλτο. Εξάλλου, οι υποσχέσεις δίνονται για να τηρούνται. Καλή αντάμωση στις συλλογικές διαδικασίες, στους κοινωνικούς αγώνες, στη σύγκρουση με κάθε εξουσία, στην επανάσταση της καθημερινής ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: