Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Η επίθεση στην Κωνσταντίνα Κούνεβα δεν ήταν "εργατικό ατύχημα", ήταν εργοδοτική τρομοκρατία

Οι κυβερνητικές προσπάθειες εξαγοράς-εξαπάτησης της κοινωνικής συνείδησης με στόχο την απόσπαση της κοινωνικής συναίνεσης και την επιβολή της κοινωνικής ειρήνης συνεχίζονται. Η νέα χυδαία εκδοχή του λιανεμπόριου ελπίδας εκδηλώθηκε με την παραχώρηση σπιτιού στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, τα κλειδιά του οποίου παρέδωσε ο ίδιος ο υπουργός εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος στη μητέρα της Κωνσταντίνας, δηλώνοντας: «αυτό, το οποίο συνέβη στην Κ. Κούνεβα, το οποίο απευχόμαστε να συμβεί σε άλλους, θεωρείται εργατικό ατύχημα. Το ζήτημα αυτό τακτοποιείται στο προαναφερθέν σχέδιο νόμου, το οποίο θα ψηφιστεί σύντομα στη Βουλή των Ελλήνων».
Όμως η δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στην Κωνσταντίνα Κούνεβα δεν ήταν "εργατικό ατύχημα" αλλά εργοδοτική τρομοκρατία για τη μαχητική και διεκδικητική της στάση απέναντι στην ΟΙΚΟΜΕΤ (εργολαβική εταιρεία καθαρισμών) στην οποία εργαζόταν στον καθαρισμό των σταθμών του ΗΣΑΠ. Και μάλιστα με ονοματεπώνυμο: Νικήτας Οικονομάκης, αφεντικό της ΟΙΚΟΜΕΤ και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά.
ΑΦΕΝΤΙΚΑ-ΠΑΣΟΚΟΙ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ!

* Στις σελίδες 14-15 του 4ου τεύχους της εφημερίδας μας (που μπορείτε να το βρείτε στην αριστερή στήλη του blog) υπάρχει το χρονικό των δράσεων αλληλεγγύης στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, από τις 23 Δεκέμβρη 2008 που δέχτηκε την επίθεση μέχρι τις αρχές Ιούνη 2009, οπότε τυπώθηκε το 4ο τεύχος της εφημερίδας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: