Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Εφημερίδα δρόμου ΡΕΣΑΛΤΟ τεύχος 9 (Μάιος-Ιούνιος 2013)



Από τα μέσα Μάη έχει τυπωθεί και διανέμεται στις περιοχές του Κερατσινίου και της Δραπετσώνας το 9ο φύλλο της εφημερίδας δρόμου ΡΕΣΑΛΤΟ.
Η εφημερίδα εκδίδεται από τη συνέλευση του στεκιού, περιλαμβάνοντας ζητήματα τόσο τοπικού όσο και γενικότερου (κεντρικού) χαρακτήρα, επιδιώκοντας την όξυνση μιας ανταγωνιστικής κοινωνικής συνείδησης απέναντι στην κυριαρχία και κάθε μορφή εξουσίας.
Τυπώνεται σε 5.000 αντίτυπα και η διακίνησή της γίνεται με μοιράσματα χέρι-χέρι σε δρόμους, πλατείες, σχολεία, λαϊκές αγορές, εργασιακούς χώρους και κοινωνικές-πολιτικές παρεμβάσεις, χωρίς κανενός είδους αντίτιμο, μια και οι ιδέες, οι αξίες, οι πράξεις μας, η ζωή μας ολόκληρη, δεν είναι εμπόρευμα για να ανταλλάσσονται με χρήματα ή οτιδήποτε άλλο.
Το κόστος της έκδοσης καλύπτεται αποκλειστικά από τη συνέλευση του στεκιού και είναι ρητή και αδιαπραγμάτευτη η άρνηση οικονομικής στήριξης του εγχειρήματος από κρατικά ή ευρωπαϊκά κονδύλια, κομματικά ταμεία ή τοπικές αρχές, δημοτικές παρατάξεις ή «μη» κυβερνητικές οργανώσεις, ιδιώτες «χορηγούς» ή διαφημιστές.

ρεσάλτο φύλλο 9

Την εφημερίδα σε μορφή pdf μπορείτε να τη βρείτε εδώ: ΡΕΣΑΛΤΟ_9

Δεν υπάρχουν σχόλια: