Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ (για την διαπόμπευση και την προφυλάκιση των οροθετικών γυναικών)Δεν θα μιλήσουμε εδώ για τους ποικίλους κοινωνικούς/οικονομικούς  λόγους που οδηγούν ανθρώπινες ζωές και σώματα στην εκπόρνευση. Όλοι/ες ξέρουν.
Δεν θα μιλήσουμε εδώ για τις πρώτες άναρθρες κραυγές που σε σύμπνοια με τα φασιστικά παραληρήματα του Χρυσοχοΐδη και του Λοβέρδου έσπευσαν να αναμασήσουν όλη τη φλυαρία περί «μεταναστών-υγειονομικής βόμβας» ενώ αποδεικνυόταν πως η πλειοψηφία των διαπομπευόμενων ήταν Ελληνίδες, διότι δεν μας ενδιαφέρει η εθνικότητα των ψυχών που εξευτελίζονται, βασανίζονται, πετιούνται σαν σκουπίδια και αποπαίδια αυτού του πολιτισμού της ξεφτίλας, της απαξίωσης, της υποκρισίας και του φαίνεσθαι. Όλοι/ες ξέρουν.
Δεν θα μιλήσουμε εδώ για τα  κατακάθια των ΜΜΕ που ανακάλυψαν ότι η πλειοψηφία των οίκων ανοχής είναι παράνομοι ενώ κατά το ευτυχές «ολυμπιακόν έτος» 2004 έκαναν τα στραβά μάτια στη μαζική εισαγωγή χιλιάδων «θηλυκών κρεάτων» προς τέρψιν του ανδρικού φιλοθεάμονος κοινού, διότι δεν μιλάμε με όρους νομιμότητας/παρανομίας  μπροστά στο έγκλημα της εμπορευματοποίησης της ίδιας της ζωής, διότι οι νομικοί όροι τίθενται από τους εξουσιαστές και τ΄ αφεντικά πάντα για το δικό τους συμφέρον και τη δική μας υποταγή. Όλοι/ες ξέρουν.
Δεν θα μιλήσουμε εδώ για την πλαστή ευμάρεια 20 ετών που άνδρωσε γαμιάδες ελληναράδες κάθε ηλικίας και τάξης απέναντι σε μετανάστριες, φτωχές, τοξικοεξαρτημένες, αντικείμενα προς κατανάλωση επειδή έτσι επέβαλε ο «αναβαθμισμένος ρόλος» της εποχής. Όλοι/ες ξέρουν.
Δεν θα μιλήσουμε εδώ για τις - ναζιστικής έμπνευσης - μεθοδεύσεις που οδηγούν στον απροκάλυπτο εξευτελισμό ανθρώπινων ζωών που θεωρούνται υποδεέστερες σε σχέση με την «καθαρότητα» του αποστειρωμένου υποδείγματος, για τη λογική που οδηγεί στα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, γι αυτή την ίδια που προφυλακίζει το «σάπιο μέλος» τη στιγμή που καθαγιάζει και αφήνει  ελεύθερη τη γάγγραινα. Όλοι/ες ξέρουν.
Μας ενδιαφέρει όμως να φτύσουμε κατάμουτρα όλον αυτό τον εσμό των εκατοντάδων γλοιωδών πελατών της σαλιωμένης αναλγησίας που εξυπηρετούσαν την κάβλα τους πάνω σε μελανιασμένα σώματα, ορμώντας σαν τις ύαινες σε κουφάρια, λεηλατώντας και πληρώνοντας κάτι τις παραπάνω για να χύσουν χωρίς καπότα αδιάφοροι για όλα αυτά που τώρα σπεύδουν απέλπιδες να επιλύσουν, για όλα αυτά που μετέδωσαν ως «υγειονομική βόμβα» σε συζύγους, ερωμένες, εξωσυζυγικές σχέσεις και την «βγάζουν καθαρή» στην ανωνυμία που προσφέρει το «αποστειρωμένο υπόδειγμα» την ώρα που οι λεηλατημένες ψυχές παραδίδονται βορά στην προεκλογική περίοδο αντιμετωπίζοντας τον ίδιο το ΘΑΝΑΤΟ.
Μας ενδιαφέρει να τελειώνουμε μια και καλή με τον πολιτισμό της εμπορευματοποίησης, της εκμετάλλευσης, της πατριαρχίας, του διάχυτου ψεύδους που εξωραΐζεται στα άγια δισκοπότηρα των εκκλησιών τις Κυριακές, στους μύθους των Αγίων Οικογενειών, στις αυταπάτες της ανωτερότητας και την ασυδοσία των εξουσιών. Μας ενδιαφέρει να τελειώνουμε με το Όνειδος.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΟΘΕΤΙΚΕΣ ΠΟΡΝΕΣ
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


Αιχμηρά και εύστοχα επίσης συνθήματα σχετικά με το θέμα γράφτηκαν και κατά τη διάρκεια της αντιφασιστικής-αντιεκλογικής πορείας-παρέμβασης γύρω από την πλατεία Βικτωρίας το απόγευμα της Παρασκευής 4/5. Δείτε την σχετική καταχώρηση: http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1397001

Δεν υπάρχουν σχόλια: