Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019

Μην κάνετε οικονομία στην καταστολή - Κείμενο του φυλακισμένου αναρχικού συντρόφου Χριστόφορου Κορτέση


Σχετικά με το τελεσίγραφο για παράδοση των καταλήψεων.

Μην κάνετε οικονομία στην καταστολή

Ο "στρατάρχης" Χρυσοχοΐδης απειλεί τα απελευθερωμένα εδάφη των αναρχικών -αντιεξουσιαστικών καταλήψεων που εξεγέρθηκαν στην απολυταρχική εξουσία του κράτους, του κεφαλαίου και της πατριαρχίας.

Απειλεί να συλλάβει, να βασανίσει, να φυλακίσει τις/τους αναρχικές/ούς επειδή τινάξανε από πάνω τους τον ζυγό της ατομικής ιδιοκτησίας εφαρμόζοντας την κοινοκτημοσύνη στο εδώ και στο τώρα.Όταν ξεσηκώθηκαν οι φοιτητές την διετία 2006-2007 ο "στρατηγός" Πολύδωρας ανέλαβε να επιβάλει την τάξη με την ασύλληπτη βία των πραιτωριανών του. "Έχουν ευαίσθητο νευρικό σύστημα" είπε οπλίζοντας το χέρι του μπάτσου πού εκτέλεσε τον αναρχικό μαθητή Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο ένα χρόνο μετά.Την ίδια διαταγή δίνει τώρα ο Χρυσοχοΐδης στα δικά του στρατεύματα λέγοντας τους "εσείς είστε το κράτος" κάντε ό,τι θέλετε.

Είναι αμείλικτη η "δικαιοσύνη" του καθεστώτος σάς όταν πρόκειται να φυλακίσεται φτωχούς, τοξικό εξαρτημένους, μετανάστριες, μικρό παραβάτες, αναρχικές, ενόπλους αγωνιστές, οροθετικές και υπερβολικά ευαίσθητη για δολοφόνους μπάτσους, μαχαιροβγάλτες φασίστες, καταχραστές δημοσίου χρήματος και κλέφτες πολιτευτές.

Έχει μπόλικα λεφτά να δαπανήσει το καθεστώς σας για οπλικά συστήματα, για διορισμούς μπάτσων, για ανεγέρσεις φυλακών και στρατοπέδων συγκέντρωσης, για χρηματοδότηση των κομμάτων και παχυλούς μισθούς βουλευτών.

Γιατί ο Χρυσοχοΐδης και όλοι οι όμοιοι του μπλε, πράσινοι,ροζ, μαύροι, κόκκινοι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να πάρουν και να κρατηθούν στην εξουσία για να γεμίζουν τις τσέπες τους και να πραγματοποιούν τις σαδιστικές τους ορέξεις. Αυτός ο ματοβαμένος υπουργός, ο αρχηγός της νεοφιλελεύθερης οχράνας που μπορεί να χύσει ποταμούς αίματος για να συνεχίσει η απολυταρχία του κεφαλαίου και της γραφειοκρατίας να εκμεταλλεύεται τους πληβείους καταπιέζοντας κάθε ελεύθερη σκέψη έχει το θράσος να μιλάει για ελευθερία και δικαιοσύνη.

Ονειρεύεται μάλιστα αυτός και το συνάφι τού να εξακολουθήσουν να πατάνε στο σβέρκο μας συνεχίζοντας την εξοντωτική πολιτική τούς που οδήγησε την ανθρωπότητα στον γκρεμό ρίχνοντας μας στο λιμό,στην επαιτεία, στην μιζέρια και στον θάνατο.

Ως εδώ και μη παρέκει!Εξουσιαστές οι ελπίδες σας είναι μάταιες και οι απειλές σας γελοίες.Σηκώθηκε πια και προχωράει το νέο κύμα των εξεγέρσεων. Κατακλύζοντας πολλές περιοχές της υφηλίου το κύμα αυτό θα καθαρίσει τον πλανήτη από όλους τους σφετεριστές και τους αναίσχυντους συκοφάντες.
Και όπως απάντησαν πρίν από 98 χρόνια οι εξεγερμένοι στο τελεσίγραφο της τυρρανικής κυβέρνησης των μπολσεβίκων για παράδοση της απελευθερωμένης Κροστάνδης.

"Όσο για την επιείκεια σας, κύριε Χρυσοχοΐδη, σας την χαρίζουμε".

Από τα μετόπισθεν του εγκλεισμού. Χριστόφορος Κορτέσης


αναδημοσίευση από https://www.athens.indymedia.org/post/1601583/

Δεν υπάρχουν σχόλια: