Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

Όταν το λογικό ονομάζεται έγκλημα και το παράλογο νόμος...


Συνέλαβαν είκοσι δύο συντρόφους μέσα στο Ρεσάλτο (αυτοοργανωμένος χώρος αλληλεγγύης και ρήξης), αφού εισέβαλαν με πολυάριθμες και κάθε είδους αστυνομικές δυνάμεις, γιατί είχαν άδεια μπουκάλια μπύρας, πετρέλαιο για τη σόμπα, εργαλεία για επισκευές και σημαίες.
Τρομερά κακουργήματα αναμφισβήτητα.
Επειδή σαράντα δύο άλλοι σύντροφοι θεώρησαν τα παραπάνω εντελώς παράλογα κατέλαβαν το δημαρχείο για να διαμαρτυρηθούν και να ενημερώσουν τους ανθρώπους που μένουν στην περιοχή, δηλαδή εμάς και τους γείτονές μας.
Και αυτά βεβαίως είναι φοβερά εγκλήματα το δίχως άλλο και γι’ αυτό άλλες αστυνομικές δυνάμεις εισέβαλαν και στο δημαρχείο και συνέλαβαν και αυτούς με την δικαιολογία ότι οι ίδιοι άνθρωποι βρίσκονταν ταυτόχρονα στο δημαρχείο και έξω από το Ρεσάλτο προκαλώντας φθορές σε κάποια αυτοκίνητα της ασφάλειας.
Ρίχτηκαν λοιπόν στα κρατητήρια και σύρθηκαν στα δικαστήρια για να αρχίσουν να πληρώνουν για τις παραπάνω αμαρτίες τους. Χωρίς δικηγόρους και υποτιθέμενα δικαιώματα τους αποδόθηκαν κατηγορίες και τους έβαλαν στο δύσβατο δρόμο της «δικαιοσύνης».
Όλα αυτά συνέβησαν στις 5 Δεκέμβρη 2009 στο Κερατσίνι, επί βασιλείας Μιχάλη Χρυσοχοϊδη στο υπουργείο δημόσιας τάξης (αργότερα προπο) και υπό την προσωπική του φωτεινή καθοδήγηση, μία μέρα πριν τη συμπλήρωση μιας χρονιάς από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από κουμπουροφόρο του ίδιου υπουργείου και το ξέσπασμα της εντονότερης εξέγερσης των τελευταίων δεκαετιών σε όλη τη χώρα.
Ήρθε λοιπόν ο καιρός να δικαστούν αυτοί οι τρομεροί σαράντα δύο αλληλέγγυοι των είκοσι δύο φοβερών "τρομοκρατών" με τις άδειες μπύρες, το πετρέλαιο, τα εργαλεία και τις σημαίες, στις 28 Νοεμβρίου 2013 στα δικαστήρια του Πειραιά.
Επειδή το κράτος και οι υπηρέτες του με τα καμώματά τους νομίζουν ότι θα μας τρελάνουν ή ότι θα τους φοβηθούμε, τους έχουμε μια δήλωση.
Τους συντρόφους μας τους υποστηρίζουμε είτε τους πουν ένοχους είτε τους πουν αθώους. Και αν κάποιο δικαστήριο καταδικάσει τους συλληφθέντες στο Ρεσάλτο, γιατί είχαν ό,τι έχει κάθε σπίτι συν μερικές σημαίες, που έχει κάθε πολιτικός χώρος και τους συλληφθέντες στο δημαρχείο γιατί συμπαραστάθηκαν στους συλληφθέντες στο Ρεσάλτο, εμείς θα καταδικάσουμε τη δικαιοσύνη, τους άνδρες του προπο και όποιον άλλο βαφτίσει το ψέμα αλήθεια.
Είμαστε όχι μόνο δίπλα αλλά πραγματικά ένα σώμα με όποιον υποστηρίζει και παλεύει για να ανήκει ο κόσμος σε όσους τον δημιουργούν και είμαστε απέναντι και εχθροί σε όσους τον λεηλατούν και τον καταστρέφουν στηριζόμενοι στα όπλα τους.
Όπλα μας είναι η αλληλεγγύη και οι σύντροφοί μας.
Είμαστε και θα είμαστε κοντά τους και στα δικαστήρια και σε ό,τι άλλο χρειαστεί.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ στους 42 συλληφθέντες
28.11.13 στα ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ του ΠΕΙΡΑΙΑ, 9.00 π.μ.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: