Τρίτη 23 Απριλίου 2013

ΠΟΡΕΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ATHENS INDYMEDIA & ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΖΩΝΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ 98FM

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΥΤΑΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ, ΠΕΜΠΤΗ 25/4, 6.00μμ, ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ


Η φίμωση ιδεών και ο επικοινωνιακός σκοταδισμός είναι αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου ολοκληρωτισμού. Ο ιδεολογικός πόλεμος του καθεστώτος για την πάταξη κάθε μορφής αντίστασης δεν περιορίζεται στα υπουργικά και πρωθυπουργικά διαγγέλματα, στην προπαγάνδα, την παραπληροφόρηση και τα εκφοβιστικά διλήμματα των media. Περνάει και πάνω από την καταστολή των δυνατοτήτων έκφρασης και κοινωνικής απεύθυνσης των αντίθετων και ανταγωνιστικών απόψεων.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η διακοπή σύνδεσης του athens indymedia και της ραδιοζώνης ανατρεπτικής έκφρασης 98fm στην πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου. Μετά από μια σειρά κινήσεων ενημέρωσης, αντίστασης και αλληλεγγύης, τα δύο εγχειρήματα αντιπληροφόρησης μαζί με αλληλέγγυους και αλληλέγγυες καλούν σε διαδήλωση ενάντια στην κρατική και πρυτανική καταστολή την Πέμπτη 25/4, στις 6.00μμ, στο Μοναστηράκι.
Οι ιδέες δε «διακόπτονται» ούτε φιμώνονται. Η ελευθερία θα επικρατήσει της επιβολής, η ισότητα της ιεραρχίας, η κοινοκτημοσύνη της εκμετάλλευσης και της ιδιοκτησίας, η αλληλεγγύη των πλαστών διαχωρισμών και της εξατομίκευσης, η αξιοπρέπεια της υποταγής, της συνεργασίας, της συνδιαλλαγής.


ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24/4 
ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: