Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

Κάλεσμα στη γενική απεργία της Τετάρτης 26 Σεπτέμβρη


Η Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι μαζί με άλλες συνελεύσεις γειτονιών θα κατέβουμε με κοινό μπλοκ στην απεργιακή πορεία της Τετάρτης 26 Σεπτέμβρη στην Αθήνα. Ως σημείο συγκέντρωσης ορίστηκε η διασταύρωση Πατησίων με Στουρνάρη (Πολυτεχνείο), στις 11.00πμ. Θα υπάρχουν περιμετρικά πανό της κάθε συνέλευσης ενώ συμφωνήθηκαν και δυο κοινά πανό για το μπροστινό και πίσω μέρος του μπλοκ:

ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΔΟΥΛΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΜΟ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΕΙΛΙΑ
ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΧΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

Τα νέα βάρβαρα μέτρα συνεχίζουν και ολοκληρώνουν το καπιταλιστικό πρόγραμμα κοινωνικής ισοπέδωσης που πειραματίζονται και εφαρμόζουν εδώ και δύο χρόνια οι εγχώριοι συνασπισμοί κυβερνητικής εξουσίας μαζί με τα ευρωπαϊκά διευθυντήρια και το ΔΝΤ προς όφελος του ντόπιου και διεθνούς κεφαλαίου.
Η απεργιακή κινητοποίηση της 26ης Σεπτέμβρη, μετά από αρκετούς μήνες αμηχανίας και σιγής, ας γίνει το έναυσμα για μια νέα φάση κοινωνικών-ταξικών αγώνων, μεγάλων κεντρικών κινητοποιήσεων, ενδυνάμωσης και πολλαπλασιασμού των αυτοοργανωμένων εγχειρημάτων και δράσεων αντίστασης και αλληλεγγύης μέσα στις γειτονιές.

από τα σπίτια σβήνοντας διακόπτες
στους δρόμους ανοίγοντας δρόμους

* Η Συνέλευση της Πλατείας στο Κερατσίνι συνεχίζει να γίνεται, όσο είναι ακόμα καλός ο καιρός, κάθε Δευτέρα, στις 7.30μμ, στην πλατεία Λαού, στα Ταμπούρια.


αναδημοσίευση από το blog της Συνέλευσης της Πλατείας στο Κερατσίνι

Δεν υπάρχουν σχόλια: