Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

Τάξη εναντίον Τάξης, την Τετάρτη 9 Μάρτη στο πενταμελές εφετείο Θεσσαλονίκης

Τον Αύγουστο του 2008, συλλαμβάνονται δύο αγωνιστές σύντροφοι για την αμέριστη συμπαράσταση και την έμπρακτη αλληλεγγύη τους στον καταζητούμενο δραπέτη Βασίλη Παλαιοκώστα. Τους αποδίδονται κατηγορίες για συμμετοχή στην απαγωγή του βιομηχάνου Μυλωνά. Έκτοτε βρίσκονται έγκλειστοι στη φυλακή αποδεχόμενοι το “αδίκημα” της αλληλεγγύης και της συνεπούς ταξικής τους συνείδησης.

"Μεντόζα: Είμαι ληστής, ζω κλέβοντας τους πλούσιους.
Τάνερ: Είμαι ληστής, ζω κλέβοντας τους φτωχούς."
Τζώρτζ Μπέρναρντ Σω

Την Τετάρτη 9 Μαρτίου, εις το ακροατήριον του πενταμελούς εφετείου Θεσσαλονίκης (3ος όροφος, αίθουσα 360) θα διεξαχθεί η δίκη της κεφαλαιοκρατικής τάξεως, δια του πληρεξουσίου της Γεωργίου Μυλωνά του Αλεξάνδρου, προέδρου της τρομοκρατικής οργανώσεως "Σύνδεσμος Βιομηχάνων Βορείου Ελλάδος". Οι καπιταλιστές κατηγορούνται για τις κάτωθι κακουργηματικές πράξεις:
1) Συγκρότηση εγκληματικής οργανώσεως, ήτοι της κεφαλαιοκρατικής τάξεως, με σκοπό την αρπαγή της εργασιακής δύναμης των προλεταρίων και τη βίαιη απόσπαση της παραγόμενης υπεραξίας.
2) Αρπαγή από κοινού του προλεταριάτου και εγκλεισμός του εις τα κάτεργα της μισθωτής εργασίας.
3) Εκβίαση από κοινού με σκοπό την κάρπωση της υπεραξίας, υπό το φάσμα της ανεργίας, της μιζέριας και της εξαθλίωσης.
4) Διακεκριμένη κλοπή από κοινού του κοινωνικού πλούτου.
5) Ληστεία από κοινού και κατ' εξακολούθηση, υπό τη μορφή του καλούμενου "εγκλήματος του λευκού κολάρου".
6) Ανθρωποκτονίες από κοινού και κατ' εξακολούθηση, είτε με τη μορφή του πολεμικού ιμπεριαλισμού για το άνοιγμα (βλ. διακόρευση) παρθένων αγορών και την κλοπή πλουτοπαραγωγικών πηγών, είτε με τη λιμοκτονία που δημιουργεί η διαρθρωτική οικονομική βία του υπάρχοντος τρόπου παραγωγής.
7) Κατοχή όπλων, πυρομαχικών και εκρηκτικών υλών και χορήγηση αυτών εις τους μισθοφόρους της αστικής τάξεως ( αστυνομία, στρατός κλπ).
8) Ηθική αυτουργία σε αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, προβλεπομένων από το καλούμενο Μνημόνιο: μειώσεις μισθών και συντάξεων, ελαστικοποίηση των εργασιακών σχέσεων, κατάργηση 13ου μισθού, αύξηση ορίου απολύσεων κλπ.
9) Υπόθαλψη εγκληματιών από κοινού: της κυβερνήσεως Παπανδρέου και της μαφιόζικης οργανώσεως με την κωδική ονομασία "Τρόικα" (Ε.Ε., Ε.Κ.Τ., Δ.Ν.Τ.).
"Δίκη της τυραννίας είναι η Επανάσταση" (Ροβεσπιέρος)

Πολύκαρπος Γεωργιάδης
Φυλακές Κέρκυρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: